INNOVAATIOMUOTOILU

INNOVAATIOMUOTOILU

Teemme huikean hienoa innovaatiomuotoilua tuottamalla elämyksiä erilaisiin tiloihin ja tapahtumiin. Moniaistilliset tilat, elämykselliset kohtaamiset,  kulttuuri- ja taidekokemukset, aikamatkat, yhdessä tekeminen ja kokeminen. Yhdistämme näissä monitaidekasvatusta, eri taide - ja  kulttuuriosaamista, historiaa, yhteisötaidetta ja ympäristöjä. Innovaation tavoite on tuottaa asiakkaalle lisäarvoa ja innovaatiomuotoilulla luomme pop up tyyppisiä tapahtumia asiakkaillemme erilaisissa tiloissa. Haluamme luoda hyvää. Maailmalla puhutaan myös termistä "Placemaking". Innovaatiomuotoilussa yhdistyy samankaltainen yhteisöllinen ajatus. Monialaisella taide- ja kulttuurialan osaamisella voimme luoda kokonaisuuksia, joissa kaikki palat loksahtavat kohdalleen.


Innovaatiomuotoilu on kaikkea tätä ja paljon muuta

Historiasta ja tarinallisuudesta ammentaminen

Pop up - tapahtumat eri ympäristöihin. Matkusta kuin aikamatka taaksepäin ja tule osalliseksi vuorovaikutteiseen tilanteeseen.


Hyvää fiilistä

Äänen avulla mieli voidaan rentouttaa stressistä. Innovaatiomuotoilulla voi löytää rauhan fiiliksen yllättäin ja päästää stressistä irti. Pop up - rentoutustilat antavat siihen mahdollisuuden. Moni onkin  yllättynyt, kuinka paljon parempi olo tulee kun päästää stressistä irti.


Luo itse ja vapaudu mielen estoista

Intuitiivinen maalaus ja värien voima auttaa tuomaan näkyväksi sisäistä. Sovellamme intuitiivista maalausta ja monipuolisia taidemenetelmiä osana pop up-sisältöjä teemoittaen yksilöllisessä ja yhteisöllisessä tekemisessä. Omien mukavuusrajojen rikkominen voi avartaa maailmaa. Luomalla itse, voi moni löytää uusia avaimia elämään. 

Pop up - Satuseikkailu - Wau kokemuksia!

Kuin oikea maailma, jossa seikkailijat ovat pääosassa. Käsikirjoitamme asiakkaita osallistavan käsikirjoituksen, jossa osallistuja on vaikuttamassa seikkailun kulkuun. Positiivinen tunnemuisto ja mielikuvituksen lumoa parhaimmillaan, jolla voi kasvattaa kaupunkien/matkailukohteiden vetovoimaa.