top of page
Satumatka_logo_valk.png

SATUMATKA
PRODUCTIONS

"Kehittävää otetta ja raikasta näkemystä"

SATUMATKA PRODUCTIONS

Satumatka on tuottanut elämyksiä vuodesta 2006. Teemme kunnallisia kulttuuripalveluita, erilaisia esittävän taiteen palveluita, ikäihmisten kulttuuritoimintaa ja innovatiivisia elämyspalveluita. Kulttuurialalla toimiessa pitää olla verkot vesissä monissa paikoissa. Näin meilläkin, mutta teemme vain sitä mistä nautimme ja missä olemme hyviä.

Emme kulje samaa reittiä vaan etsimme uusia polkuja. Tuomme uutta raikasta näkemystä kehittävällä otteella. Jatkuvasti kouluttautumalla pysymme ajanhermoilla seuraten uusia innovaatioita ja luovan alan suuntaviivoja. Utelias mielemme ei pysähdy, vaan etsii kehittämiskohtia ja toimii niiden saavuttamiseksi. Teemme työmme monialaisella taiteilija- ja tapahtumatuotannon ammattitaidolla, sekä suurella sydämellä. Toteutamme lyhyitä projekteja tai toimimme vuosisopimuksella. Arvostamme avoimuutta ja yhteistyötä.

Emme anna aikasi valua hukkaan!

Satumatkan toiminnasta vastaa kulttuurituottaja Satu Liikkanen. Projektiluontoisesti yrityksessä ja yhteistyössä työskentelee alan parhaita tyyppejä ja rautaisia tapahtumatiimejä.

SATU LIIKKANEN

CEO, kulttuurituottaja, taiteilija

”Mahdollistan satumaisia suunnitelmia.
Olen taiteen- ja kulttuurin moniammattilainen, kehittäjä ja visionääri. Vastaan yrityksen toiminnasta ja asiakkuuksista.
Luon uusia polkuja, innovaatioita ja
valtakunnallisia verkostoja.”

KOULUTUS:
 

Kulttuurituottaja AMK

 

Teatterialan perustutkinto, nukketeatterikasvatus
 

Gerontologinen erikoisosaaminen,
korkea-asteen täydennyskoulutus

 

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani
 

Seniori Hyvinvointitreeniohjaaja, Mieli ry

 

Instrumenttiopinnot poikkihuilu,
piano, alttosaksofoni

ASIAKKAITAMME

bottom of page