top of page
Satumatka koriste
Satumatka koriste
Satu Ristola

Kuntayhteistyö

"Onnistunut tapahtuma on kuin napakka hiekkakakku"

Tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen

Rakennamme tapahtumia yrityksille ja julkiselle sektorille, jotka haluavat erottua edukseen. Poimimme parhaat ideat toteutukseen innovatiivisella otteella. Arvostamme laadukkaita sisältöjä, kokonaisuuksia ja tehokasta työskentelyä - etsien muita kuin tavanomaisia ratkaisuja. Olemme kasvattaneet yhteistyöverkostojamme vuodesta 2006 ja verkostoituneet luovan alan parhaiden toimijoiden kanssa valtakunnallisesti. Asiakkainamme on kauppakeskuksia, kuntia, hankkeita ja yrityksiä.

Emme kulje samaa reittiä vaan etsimme uusia polkuja. Tuomme uutta raikasta näkemystä kehittävällä otteella. Jatkuvasti kouluttautumalla pysymme ajan hermoilla. Seuraamme uusia innovaatioita. Utelias mielemme ei pysähdy, vaan etsii kehittämiskohtia ja toimii niiden saavuttamiseksi. Teemme työmme monialaisella taiteilija- ja tapahtumatuotannon ammattitaidolla, sekä suurella sydämellä. Toteutamme lyhyitä projekteja tai toimimme vuosisopimuksella. Arvostamme avoimuutta ja yhteistyötä.

Tiimalasi

Tehdäänkö diili tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta?

Suunnittelemme ja toteutamme teidän budjettiinne sopivan tapahtumakokonaisuuden.

 

Etsimme esiintyjät ja oheisohjelmat, hoidamme tapahtumajärjestelyt ja toimimme tapahtumakoordinaattorina tapahtumapäivänä.

 

Emme anna aikasi valua hukkaan. 

Tarvitsetteko projektiluontoisesti kulttuurituottajaa?

Hyödyntäisimme mielellämme kehittämisosaamistamme ja näkemystämme julkisella- ja sotesektorilla sekä erilaisissa työyhteisöissä.

 

Toteutamme monimuotoisia projekteja, niin tuntityönä kuin vuosisopimuksella.

Projekteina koulutuksien järjestämistä, kotiseutujuhlia, teemaviikkoja, asiakasiltoja, tyhy-päiviä, kulttuurikasvatuskoordinointia, näyttelyiden pystytystä, ikäihmisten kulttuuripalveluita, festivaalijärjestämistä, taideleirejä, hankeyhteistyötä ja muita projektiluonteisia kulttuuripalveluita.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Voisimmeko soittaa sinulle ja kertoa enemmän?

Aloituspalaveri ei sido tilaukseen ja on aina maksuton. Mikäli haluat tietää enemmän, klikkaa tästä ja jätä meille yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla ja voimme sopia kanssanne aloituspalaverin, jossa voimme miettiä yhteistyömahdollisuuksia kanssanne.

bottom of page