Satumatka_logo_valk.png

ELÄMYSPALVELUT

"Uusia polkuja ja ratkaisuja unelmiisi"

LUOMME UUSIA LUOVAN ALAN PALVELUITA

Luomme uusia kulttuurikonsepteja ja taidepalveluita yhdistämällä teknologiaa ja eri taidemuotoja. Seuraamme uusia innovaatioita, tartumme ideaan ja toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Tästä yhteistyöstä syntyy Satumatkan elämyspalvelut, joka pitää sisällään ei niin tavanomaisia ratkaisuja.

VIRTUAALINEN SATUMATKA –LUONTOSEIKKAILU RYHMILLE

Meiltä voit hankkia Virtuaalisen Satumatka -luontoseikkailun, jossa on hyödynnetty tarinallisuutta ja suomalaista kansanperinnettä lisätyn todellisuuden keinoin.

 

Lataa maksuton Plus 3D-sovellus puhelimeesi, löydä kaikki taika-avaimet ja ratkaise arvoitus. Mukaasi seikkailulle saat seikkailijan kartan, jonka avulla selvität taika-avaimiin kätketyn salasanan. Seikkailu soveltuu hankittavaksi ohjelmanpalveluntuottajille, jotka haluavat järjestää perheille ja lapsiryhmille ohjelmaa. Esimerkiksi tapahtuman järjestäjille, leirikouluille, museoille, kirjastoille ja erilaisille matkailuyrityksille.

MITÄ PAKETTIIN KUULUU?

 • 10 kpl taika-avainta
   

 • 1 kpl seikkailun aktivointitaulu, josta
  aktivoidaan seikkailu toimimaan

   

 • Lisenssi seikkailun käyttöön sovituksi ajaksi
   

 • Aarrekartta – monistettava karttamateriaali seikkailijoille
   

 • Ohjeistus elämyksellisten rekvisiittojen rakentamiseen seikkailun ympärille

MITEN SEIKKAILU TOIMII?

 • Taika-avaimet sijoitetaan metsäreitille
   

 • Seikkailua kuljetaan ryhmissä
   

 • Yhdelle ryhmälle riittää yksi mobiililaite tai ipadi
   

 • Lataa maksuton Plus 3D-sovellus puhelimeen tai ipadiin, löydä kaikki taika-avaimet ja ratkaise kadonneen auringon arvoitus
   

 • Mukaasi seikkailulle saat seikkailijan aarrekartan, jonka avulla löydät kaikki taika-avaimet oikeassa järjestyksessä

OLIPA KERRAN
-PAKOPELI

 • Pakopeli luonnossa perheille ja lapsiryhmille

 • Osallistuja määrä max 20 henkilöä / peli

 • Kesto 45 min / peli

Luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntävä tarinallinen pakopeli, jossa selvitetään metsän sijoittuviin tarinoihin liittyviä tehtäviä yhdessä perheen kanssa.

 

Yhteinen toiminta perheen kanssa tukee ennaltaehkäisevää perhetyötä ja virittää luovaa ajattelua. Joskus lapset onnistuvat ratkaisemaan tehtävät nopeammin kuin aikuiset, sillä vastaus saattaa löytyä nopeammin vilkkaan mielikuvituksen kautta.

Hinta: 650€ + alv 10%
/ pelipäivä

Hinta sisältää 4 peliä päivän aikana. Lisäpelit samana päivänä 150€ + alv 10% / peli. Pelejä voi aikataulullisesti laittaa alkamaan 60 minuutin välein.

Hintaan lisätään matkakulut.

MATKAILUKOHDE-
KONSEPTI
METSÄNPORTTI

Olemme ideoineet, suunnitelleet ja tuottaneet Virolahdelle uniikin Metsänportti - matkailukohteen.

 

Metsänportissa sijaitsee kesäkahvila sekä Satumetsä. Satumetsään on luotu hahmot suomalaisesta kansanperinteestä ammentaen, toiminnallisia tehtäväpisteitä perheille, sekä mahdollisuus tarinaseikkailuun tai virtuaaliseen satuseikkailuun mobiililla (seikkailu, joka meillä myös erillisenä tuotteena)

 

Tutustu matkailukohteeseen alla olevasta videosta.

Satumatka-tuotesarja

Ideoimme ja tuotimme tarinatuotesarjan matkailukohteeseemme Metsänporttiin.

 

Oletko nähnyt ennen keijupölyä tai maistanut tontun taikatyynyjä? Tuotteiden saatavuudesta voi tiedustella olemalla yhteydessä meihin. Tuotteita on saatavissa kesäaikaan matkakohteestamme Metsänportista, mutta niitä voidaan räätälöidä halutessanne kaikille virtuaalisen Satumetsäseikkailun lisenssin haltijoille.

Tutustu videosta tuotteisiin.

Tutustu Metsänporttiin!

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN, HALUAMME KUULLA IDEASI!

040 712 0401

SUKELLA SATUMETSÄÄN - 
KIERTONÄYTTELY

-Lumoavia kuvia, satumaailmaa, seikkailua ja ripaus keijupölyä

Ohjelmistoomme on valmistumassa syksyksi 2020 lapsille suunnattu Sukella Satumetsään-näyttely, joka vie kävijänsä satujen maailmaan lisätyn todellisuuden keinoin ja suomalaisesta kansanperinteestä ammentaen.

Näyttelyn kuvituksessa on tehty yhteistyössä kuvittaja Heikki Väyrysen kanssa. Lisätyn todellisuuden tarinoissa kansanperinteen asiantuntijana on toiminut tietokirjailija ja kansanperinteen tutkija Marjut Hjelt.

Näyttely mahtuu pakettiautoon ja se on varattavissa kiertueelle syyskuusta 2020 alkaen. Suunnitteilla näyttelyn yhteyteen on myös näyttelyn teemaa tukevia työpajoja.